Όντας περίπου τρεις εβδομάδες στην ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει βγάλει συμπεράσματα για το υλικό που έχει στη διάθεση του, αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη ώστε να αποκτήσει σαφή εικόνα για αυτό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός…

 

επιστρέφοντας από την Αγγλία, έκανε συζήτηση με τους ανθρώπους του συλλόγου για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν τον Ιανουάριο. Ωστόσο, δεν βιάζεται να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις και ζήτησε διορία 20 ημερών ώστε να τις υποβάλλει στη διοίκηση της Ένωσης, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Μπορεί οι υπεύθυνοι του συλλόγου να μην γνωρίζουν το τι έχει στο μυαλό του ο 47χρονος τεχνικός, αλλά φαίνεται ότι το έχουν αντιληφθεί οι παίκτες, καθώς διακρίνει ότι μια σημαντική μερίδα των ποδοσφαιριστών έχει αφομοιώσει αυτά που ζητάει ο Πογέτ και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει ταχύτητα. Παράλληλα, θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες του δεν κινούνται στο ίδιο τέμπο και προσπαθεί αν τους δώσει να καταλάβουν ότι όλοι κρίνονται σε καθημερινή βάση και πως κανείς δεν είναι… ξεγραμμένος μέχρι να κάνει τις εισηγήσεις του.

Σε γενικές γραμμές ο Πογέτ από τα τέλη Οκτωβρίου που βρίσκεται στην ΑΕΚ έχει δει κάποια πράγματα που του αρέσουν πολύ στην ομάδα και κάποια άλλα που του έχουν δημιουργήσει εντελώς αρνητική εντύπωση.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese