Στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:30 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Με την ομιλία του αυτή ο κ. Τζιτζικώστας…

 

ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Η κατανομή των εκλογικών τμημάτων ανά την Ελλάδα, τα ακριβή σημεία σε όλους τους νομούς της χώρας και οι διευθύνσεις τους είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, όπως επίσης και οι αντίστοιχες πληροφορίες για τα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού σε Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία και Κύπρο.

Σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ο ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα την ημέρα των εκλογών, αρκεί, εκτός του να είναι εγγεγραμμένος τους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών, να πληροί τρεις ακόμα προϋποθέσεις: Να υπογράψει σχετική δήλωση με τα στοιχεία του, ότι αποδέχεται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές καθώς και τις πολιτικές θέσεις της ΝΔ και αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί το καταστατικό, τους κανονισμούς και τις αποφάσεις του κόμματος. Να επιδείξει επίσημο αποδεικτικό δημόσιο έγγραφο, όπως αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, για την ταυτοπροσωπία. Και τέλος, να καταβάλει αντίτιμο ύψους τριών (3) ευρώ για τη συμμετοχή του στην ψηφοφορία.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese