Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε στον… ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για:

-τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι αγαπημένο του παιδί ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος θα διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Δεν είναι… παιδί μου ο Παππάς. Εγώ δεν είμαι σε κανένα όργανο να ορίζω διαιτητές».

-τον ορισμό του Ανδρέα Παππά στο ντέρμπι: «Έφτασε η ώρα του παιχνιδιού, το οποίο θεωρητικά είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς και η ΕΠΟ δεν βάζει διεθνή διαιτητή. Υποτίθεται είναι οι καλύτεροι. Στον Ανδρέα Παππά έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι καλός διαιτητής. Νομίζω ότι του έκαναν δώρο να αποδείξει ότι είναι καλός διαιτητής και κακώς κόπηκε από τον πίνακα των διεθνών. Μακάρι να έχει λίγη τύχη και να ηρεμήσουν οι μεν και δε για να μπορέσει να πάει καλά. Είναι δυνατός, τον έχει πεισμώσει το ‘κόψιμο’ και θέλει να αποδείξει ότι έκαναν λάθος που τον έβγαλαν».

-τους βοηθούς του ντέρμπι: «Τόσο ο Τάτσης, όσο και ο Δημητριάδης είναι πολύ πεπειραμένοι και νομίζω ότι θα κάνουν το καλύτερο. Αν κάνουν λάθη, κακό στον εαυτό τους και το ποδόσφαιρο θα προκαλέσουν. Χρειάζεται ηρεμία, πιστεύω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα».

-την κουβέντα που έγινε για ξένο διαιτητή: «Εγώ είχα τις αμφιβολίες μου για τον ξένο διαιτητή. Αν δεν παίξει καλά από ποιόν θα τιμωρηθεί; Από το ΝΑΤΟ;».

-τον Κύρο Βασσάρα: «Είναι ένας άξιος εκπαιδευτής και διαιτητής. Όταν ήμουν εγώ υπεύθυνος, έφερνα τον κ. Βασσάρα να επιμορφώνει τους διαιτητές. Είναι πολυτέλεια να έχεις τον Βασσάρα».

-τον Χιου Ντάλας: «Είναι εξωφρενικό να πληρώνεται ένας άνθρωπος… Και μας έχει κάνει χάρη και από τις 350.000 ευρώ, ξέρω ότι παίρνει τα μισά. Για να κάθεται να βλέπει τα παιχνίδια από την τηλεόραση;»

-το τι έγινε με το κόψιμο των διεθνών διαιτητών: «Κάθε χρόνο προτείνουν διαιτητές για τη Λίγκα και για να γίνουν διεθνείς. Φέτος κόπηκαν κάποιοι διαιτητές ίσως και λόγω ηλικίας. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι διαιτητές που βγήκαν εκτός πινάκων έπαιζαν σε παιχνίδια και ήταν σε καλή ηλικία».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese