Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο που… έφερε «μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα» και «αφού συμφώνησε και στη μετάφρασή του με τους δανειστές» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στη δήλωσή του κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση ότι «απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του».

«Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό» προσθέτει ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει επίσης ότι «με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας» καθώς και ότι «για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του».

«Αριστερή ανακολουθία; Αριστερή ανευθυνότητα; Αριστερή όμως αναλγησία» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μεϊμαράκης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese