Η σχάρα του φούρνου είναι μια επιφάνεια που χρειάζεται πολύ συχνά καθάρισμα, ειδικά αν…
ψήνετε συχνά πάνω της χωρίς να χρησιμοποιείτε ταψί ή λαδόκολα. Δείτε πώς μπορείτε να την καθαρίσετε με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε Για να καθαρίσετε τη σχάρα σας θα χρειαστείτε μια πετσέτα, μια οδοντόβουρτσα ή ένα σφουγγαράκι, καθαριστικό σε σκόνη ή απλό υγρό πιάτων και την μπανιέρα σας.

Πώς θα κάνετε τη σχάρα σας να λάμψει Ξεκινήστε στρώνοντας μια πετσέτα στον πάτο της μπανιέρας σας. Τοποθετήστε από πάνω τη σχάρα. Η πετσέτα θα προστατέψει την μπανιέρα σας από τυχόν γδαρσίματα που μπορεί να γίνουν από τη σχάρα. Βουλώστε την μπανιέρα και γεμίστε την με καυτό νερό, τόσο ώστε να καλυφθεί καλά η σχάρα. Στη συνέχεια βάλτε μια κούπα σκόνης απορρυπαντικού σε ένα μπουκαλάκι, προσθέστε ζεστό νερό, ανακατέψτε και ρίξτε το πάνω στη σχάρα. Ρίξτε λίγη έξτρα σκόνη από πάνω και αφήστε τη σχάρα σας εκεί για 6 ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Φούρνος χωρίς οσμές!
Δείτε την Νέα Ηλεκτρική Κουζίνα με IQ που Κυκλοφορεί στην Αγορά
Δείτε Πώς θα Κάνετε τις Οικιακές Συσκευές σας να Κρατήσουν για Πάντα!
Μόλις περάσουν οι 6 ώρες βγάλτε τη σχάρα από το νερό και τρίψτε με ένα σφουγγαράκι ή μια οδοντόβουρτσα και λίγο απορρυπαντικό. Μέσα σε 5 λεπτά η σχάρα σας θα είναι σαν καινούρια!

Δείτε ολόκληρη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο!


Πηγή







English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese