Διαβάστε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: “Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που… εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στις 21:05 χθες, στην Τ.Κ. Ιτέας του Δήμου Τεμπών, στο Νομό Λάρισας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 01:29 σήμερα, στην οδό Δωδεκανήσου 14, στο Δήμο Αθηναίων, Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Η Υπηρεσία μας απομάκρυνε με ασφάλεια από το κτίριο συνολικά τέσσερα άτομα. Επιπλέον στον 5ο όροφο του κτιρίου εντοπίσθηκε με αναπνευστικά προβλήματα μια γυναίκα 90 ετών, η οποία και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, όπου και κατέληξε. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν συνολικά μέρος 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese