Αντιμετωπίζουμε ίσως την μεγαλύτερη ενδεχόμενη απειλή τις τελευταίες δεκαετίες …
ασύμμετρες απειλές και τυφλή τρομοκρατία ευρισκόμενοι κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα.

Οι χειρισμοί μας με βάση τα παρακάτω δεδομένα, θα πρέπει να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΙ, εξαιρετικά προσεκτικοί, αφού, το ενδεχόμενο να χτυπήσουν στην χώρα μας κρυμμένοι θύλακες Τζιχαντιστών, κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή… δείτε για ποιο λόγο και σε ποιο επίπεδο.

Ουσιαστικά η χώρα μας αποτελεί «ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ » για την δράση των Τζιχαντιστών.

Το γιατί και πως, είναι εύκολα αντιληπτό στο καθένα μας και θα μειώναμε την νοημοσύνη σας εάν το αναλύαμε.

Αποτελούμε αποδεδειγμένα πλέον, μια περιοχή όπου μπορούν να χαθούν, μπορούν να περιμένουν, μπορούν να εφοδιαστούν μπορούν να οργανωθούν, αλλά και ένα πέρασμα, από όπου μπορούν να μεταβούν “πιστοποιημένοι” πλέον , όπου θέλουν … εκεί που θέλουν

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ¨ΧΑΛΑΣΟΥΝ ¨ αυτό το στρατηγικό τους πλεονέκτημα ;;

Εάν χτυπήσουν, θα ενταθούν τα μέτρα ελέγχου, θα αποκτήσουν μεγαλύτερες εξουσίες τα σώματα ασφαλείας, αφού, θα τεθεί μια ολόκληρη περιοχή σε κατάσταση ανάγκης, θα κλιμακωθούν οι έλεγχοι στα σύνορα, ενδεχομένως να «χρειαστεί» και ο στρατός κ.α … θα εγκλωβιστούν με απλά λόγια… και τότε πρέπει να βρουν άλλα περάσματα, σε μια φάση που όλοι στρέφονται εναντίων τους – εξαιτίας του λάθους τους να χτυπήσουν στην καρδιά της Ευρώπης – προκειμένου να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους.

Τα διλήμματα λοιπόν, είναι τεράστια με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί θύλακες τους στην Ελλάδα, αρκετές “ενεργές διαδρομές” τους … έτοιμα σχέδιά τους να ενεργοποιηθούν.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ¨ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ¨ περισσότερο χωρίς να προκαλέσουμε την αντίδρασή τους;

Να αποστείλουμε στρατό εναντίων τους στα πλαίσια των ΝΑΤΟικών υποχρεώσεών μας;

ΟΧΙ , υπάρχει άλλος τρόπος να συνδράμομε, ίσως σημαντικότερος από την αποστολή στρατιωτών μας, μια επιθετική κίνηση που ενδέχεται να προκαλέσει ¨αντίποινα¨ και να χαθεί το παρακάτω, ζωτικής σημασίας πλεονέκτημά μας.

Ποιο είναι αυτό ;

ΝΑ διατηρήσουμε την υφιστάμενη ισορροπία, προκειμένου να συνεχίζουμε να τους «παρακολουθούμε » και έτσι να τους ελέγχουμε, μέσα από το ¨σπίτι μας ¨, αθέατα , μεθοδικά και απόλυτα.. δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση, ότι αποτελούμε ¨ουδέτερη ζώνη ¨

Εάν κρατήσουμε αυτή την τακτική σε αυτήν την λεπτή ισορροπία, θα ελαχιστοποιούμε με το ενδεχόμενο να χτυπήσουν στην Ελλάδα, θα σώσουμε πολλές ζωές … αρκεί, να το οργανώσουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά… κύριοι.

Ένα είναι σίγουρο.

Δεν φταίμε εμείς για αυτήν την κατάσταση αφού έγκαιρα γνωρίσαμε της αδυναμία μας.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese