Διαβάστε την ανακοίνωση: “Σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 9.00 π.μ. θα… πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ, σε κλινική της μονάδας, άσκηση εκκένωσης, στο πλαίσιο της εφαρμογής των επιχειρησιακών Σχεδίων του ΕΚΕΠΥ «ΠΕΡΣΕΑΣ» και «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ».

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ε.Κ.Α.Β., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, της Τροχαίας, Εθελοντικών Ομάδων, της Ε.Μ.Α.Κ. και της Περιφέρειας Κρήτης και υπό τον συντονισμό και την παρουσία του Διοικητή ΕΚΕΠΥ κ. Νίκου Παπαευσταθίου, του ιατρού Δημόσιας Υγείας του ΕΚΕΠΥ, Δ/ντή ΕΣΥ, Υπεύθυνου Διενέργειας των Ασκήσεων κ. Νίκου Μίχου, καθώς και της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ, θα ακολουθήσει συζήτηση, ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και στα ΜΜΕ, σχετικά με την προσομοίωση της άσκησης, τους αντικειμενικούς σκοπούς αυτής, την αποτίμηση της ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας του προσωπικού και του νοσοκομείου και της συνεργασίας με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese