Μια ακόμη αφορμή για να διαφωνήσουν, λίγες ημέρες μόνο πριν ανοίξουν οι κάλπες, βρήκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο ναι μεν πρωταγωνιστεί ο ίδιος, αλλά και ένας κύριος άνω των 60 με γκρι μουστάκι, που εμφανίζεται στην αρχή του σποτ, αλλά και κάπου στο ενδιάμεσο. Αυτή η εμφάνιση ήταν που άναψε φωτιές καθώς ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι εμμέσως παραπέμπει στον συνοποψήφιό τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και για το λόγο αυτό του ζητά να το αποσύρει και το χαρακτηρίζει προσβλητικό προς τον κ.Μεϊμαράκη. Τόνισε μάλιστα πως δεν έχει καμία σχέση με τις ηθικές αρχές τις οποίες διαχρονικά κομίζει η Κεντροδεξιά. «Να αποσύρει το τηλεοπτικό σποτ, και να αναγνωρίσει το λάθος του. Αποτελεί γνώρισμα για έναν ηγέτη να αναγνωρίζει τα λάθη του», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 πρόσθεσε ότι είχε δεχθεί και ο ίδιος εισηγήσεις να επιτεθεί μέσω των δικών του τηλεοπτικών σποτ στους υπόλοιπους υποψηφίους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε ωστόσο να μην το κάνει.

Ο κύριος με το γκρι μουστάκι εμφανίζεται στην αρχή του σποτ σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο να λέει: «Πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια, πρέπει να μεταρρυθμιστείς, πρέπει να κάνεις ότι σου λέω». Κάπου εκεί ανοίγει η πόρτα του σπιτιού του ηλικιωμένου ζευγαριού και μπαίνει ο γιος του μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα τον οποίο και τους γνωρίζει. Αφού ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τους εξηγεί γιατί πρέπει να πάνε την Κυριακή στις κάλπες για να ψηφίσουν, και τους τονίζει ότι «αν δεν αλλάξουμε θα ξαναχάσουμε», τότε η κυρία του σπιτιού, σε μια αποφασιστική κίνηση κλείνει με το τηλεκοντρόλ την τηλεόραση, δηλαδή τον κύριο με το μουστάκι!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese