Βρήκε ανοιχτή την πόρτα ενός φαρμακείου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και την ιδιοκτήτρια απασχολημένη σε παρακείμενο χώρο ένας 46χρονος Έλληνας και σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να ξαφρίσει το ταμείο….

 

Δεν είδε, όμως, την… κάμερα κλειστού κυκλώματος που τον κατέγραψε πεντακάθαρα!

Η φαρμακοποιός διαπίστωσε μόλις επέστρεψε ότι από την ταμειακή μηχανή είχαν κάνει φτερά 600 ευρώ και αμέσως έθεσε σε λειτουργία το καταγραφικό μηχάνημα. Το βίντεο έδειχνε καθαρά το πρόσωπο του εισβολέα και οι άνδρες της Ασφάλειας που παρέλαβαν το υλικό δεν δυσκολεύτηκαν να τον ταυτοποιήσουν. Ο 46χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων που αποδόθηκαν στην φαρμακοποιό.

*** Έκλεβε πωρόλιθους από… αρχαιολογική περιοχή της Ρόδου και από τους χώρους μιας επαγγελματικής σχολής ένας 62χρονος που ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η αξία των υλικών που είχαν κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο ξεπερνά τα 31.000 ευρώ!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese