Στην Βροντού της Πιερίας μας προσκαλεί… τις επόμενες δυο Κυριακές η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα…” της 4Ε. Μιλάμε για την πλούσια ιστορία του τόπου. Περπατάμε σε “Άγια χώματα” κάθε στιγμή. Πολλά τα προσκυνήματα και τα επισκεπτόμαστε ευλαβικά.

Ηχηρή είναι η παρουσία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Εκλεκτών Καπνών, Οπωροκηπευτικών, Κτηνοτροφικών & Καινοτόμων Καλλιεργειών Ολύμπου Βροντούς Πιερίας, γνωστός και ως ΣΠΕΚΟ, για τον οποίο και μιλάμε . 

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια βόλτα στα χωράφια, ενώ βλέπουμε από κοντά την επεξεργασία.
Στη Βροντού σήμερα δραστηριοποιείται ένας εξαιρετικά ενεργός πολιτιστικός σύλλογος , αποτελούμενος από νέους ανθρώπους κυρίως . Μιλούμε για την κοινωνική του προσφορά αλλά και τις πολλές τους δράσεις . 
Αυτά και άλλα πολλά την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 11:45 στην 4Ε (σε επανάληψη την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 11:45) . 
Την άλλη Κυριακή 29 Νοεμβρίου δείτε το δεύτερο μέρος με ένα αφιέρωμα στο σχολείο της Βροντούς με τις πλούσιες δραστηριότητες ενώ μας περιμένουν δυο από τις καλύτερες όπως μας είπαν μαγείρισσες του χωριού. Σε δυο αυλές θα μαγειρέψουμε ενώ θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στην παράδοσή μας με παλιά τραγούδια και με την παρουσίαση της παραδοσιακής φορεσιάς του τόπου.
Βρίσκουμε τέλος κάποιους από τους παλιούς κατοίκους και μιλάμε για την παλιά Βροντού. κάποιους από τους παλιούς κατοίκους.
Όλο μα όλο το χωριό θα είναι στην κεντρική πλατεία και θα μας καλωσορίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν . Δυο εκπομπές γεμάτες από παράδοση τις επόμενες Κυριακές στην 4Ε, γεμάτες με Βροντού Πιερίας !English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese