«Καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε… έναν 42χρονο που καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη, μετά από μήνυση της ίδιας του της κόρης την οποία χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο όταν του αποκάλυψε πως είχε μείνει έγκυος!

Το δικαστήριο δέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του 42χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τονίζοντας ότι δείχνει δειλία να συμπεριφέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή. Ο 42χρονος υπέβαλε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 19χρονη κόρη του ξέσπασε σε λυγμούς όταν κατέθεσε τι είχε συμβεί στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου το απόγευμα της Παρασκευής, όταν αποκάλυψε στον πατέρα της ότι είναι έγκυος και είναι δικαίωμά της θέλει να κρατήσει το παιδί της. Ο 42χρονος, που έχει χτυπήσει και στο παρελθόν την κόρη του, ζήτησε συγνώμη και παραδέχθηκε ότι με τη βία δεν βρίσκει κάποιος λύσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese