Την περασμένη εβδομάδα από την Πάτρα έφυγε ιατρικός εξοπλισμός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με δωρεά του διοικητή Χαράλαμπου Μπονάνου προκειμένου να καταφθάσει στην Λέσβο…

Στόχος είναι να μπορούν οι γιατροί της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαίας που βρίσκονται εκεί και περιθάλπουν τους πρόσφυγες και ιδίως τα μικρά παιδιά που καταφθάνουν στο νησί μέσω θαλάσσης από Τουρκία, να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Με πολύ αγάπη και μεγάλη προσπάθεια, κόπο και εργατοώρες δουλειάς, το αυτοσχέδιο Παιδιατρικό Ιατρείο στη Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο στήθηκε και έτσι δεν χρειάζεται οι γιατροί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέσα σε μία αυτοσχέδια σκηνή.

Ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε τι έγραψε και τις φωτο:

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

Επιτέλους το Παιδιατρικό ιατρείο στήθηκε στην λεσβο.δεν έχει νομίζω να ζηλέψει από άλλα…Ευχαριστώ Ng Kioutouroglou και Konstantinos Trigkas για την τεχνική υποστήριξη.τα εύσημα δεχθήκαμε από την ελληνική ομάδα διάσωσης Θεσσαλονίκης που δρα μαζί μας στην περιοχή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese