Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Αχαΐας , Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος… εδώ και καιρό βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις κυβερνητικές επιλογές.

Ο κ. Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Achaia δεν αρνήθηκε τη στήριξή του στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Παρότι ο βουλευτής τόνισε πως δεν μπορεί να προβεί σε «προεκλογικό αγώνα» υπέρ του κ. Τζιτζικώστα, αφού πλέον δε βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr δεν διέψευσε το γεγονός ότι στελέχη που χρόνια τον στηρίζουν στις εκλογικές διαδικασίας που λαμβάνει μέρος, τάσσονται στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παρουσία του αδελφού του κ. Νικολόπουλου, αλλά και στελεχών που όπως προαναφέραμε είναι δίπλα στον Αχαιό βουλευτή, στην πρόσφατη ομιλία του κ. Τζιτζικώστα στην Πάτρα.

«Είναι νωρίς ακόμη για γυρισμό»

Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του, αλλά δεν αποκλείει την μεταγενέστερη επιστροφή του στη ΝΔ ο κ. Νικολόπουλος, αφού όπως τόνισε στις «Παρεμβάσεις», «ποιος είναι περισσότερο Νέα Δημοκρατία από εμένα; Ο Άδωνις; Εγώ εκεί γαλουχήθηκα και εκεί έδωσα αγώνες. Ποιος μπορεί να μου πει και τι;»

Επιπροσθέτως, όσον αφορά τις φωνές στελεχών της ΝΟΔΕ περί μη επιστροφής του, μεταξύ αυτών και του προέδρου της Γ. Μάκκα, ο οποίος είχε τονίσει πως μια επιστροφή θα γίνει μετά από χρόνια, αφού ο κ. Νικολόπουλος πλήγωσε βαθιά τη ΝΔ, ο βουλευτής Αχαϊας απάντησε πως: “Ο κ. Μάκκας θα αλλάξει άποψη όταν του μιλήσει ο πνευματικός του πατέρας στη ΝΔ”.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese