Μήνυμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Γαλλίας και θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες… των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης, που σημειώθηκε στις 13/11/2015, απευθύνει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος , επισημαίνει:

Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι για το μίσος και τον τρόμο, που διάχυτα και άδικα δέχθηκαν αθώοι πολίτες. Η Ευρώπη και μαζί της και εμείς, πενθούμε, όχι μόνο τα εκατοντάδες θύματα ενός παραλογισμού, αλλά παράλληλα την προσπάθεια εκφοβισμού του παγκόσμιου πληθυσμού .

Και αυτός ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ειρήνης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Ευχή όλων μας να σταματήσει η βία, ο φανατισμός και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και το θρήσκευμά τους. Ιδιαίτερα στη χώρα μας , με τους χιλιάδες πρόσφυγες να ζητούν τη βοήθειά μας.

Είθε μέσα μας να φωλιάζει η ελπίδα και η λογική , γιατί Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν (Αντισθένης).English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese