Τους πωλητές των Λαϊκών Αγορών θα έχουν στο πλευρό τους την Τετάρτη (18/11) οι αγρότες, στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ).

«Οι λαϊκές αγορές…

 

έχουν σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό και το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων, ακριβώς εξαιτίας της ύπαρξης πολλών και μικρών παραγωγών και εμπόρων αγροτικών προϊόντων, από όπου προμηθευόμαστε τα προϊόντα που διαθέτουμε», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

«Ο ανταγωνισμός που αναπτύσσεται μεταξύ τους μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τιμή σε σχέση με την ποιότητα και μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», προσθέτει και προειδοποιεί ότι αυτό ακριβώς θα χαθεί με τη μονοπώληση της αγοράς, οι λαϊκές αγορές θα είναι ακριβότερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αυτό θα σημάνει το τέλος τους.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί της Τετάρτης, στην πλατεία Κάνιγγος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese