Συνέντευξη στο περιοδικό “Εγώ” παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, μιλώντας… για τις αλλαγές στη ζωή της με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και για τα κόμπλεξ που είχε.

Υπάρχει κάτι που θεωρείς πια ότι δεν κάνεις καλά;
«Δεν ξέρω τι δεν κάνω καλά. Νομίζω ότι είμαι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που δεν με έχουν εγκαταλείψει ακόμη οι δυνάμεις μου. Είμαι στη φάση του «μακάρι να έμενε η ζωή εδώ». Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε πιο νέα ούτε πιο μεγάλη. Έχω κατακτήσει πράγματα που δεν τα είχα στα είκοσι μου, όταν πάλευα με τις δικές μου ιδεοληψίες, τα κόμπλεξ και τις φοβίες μου».

Ποια ήταν τα κόμπλεξ σου;
«Είχα κόμπλεξ αλλά δεν ξέρω πώς να τα ονοματίσω. Φοβόμουν μήπως αποδειχθώ κατώτερη των περιστάσεων, γι’ αυτό και δεν δοκίμαζα πράγματα. Ακόμα και με την εμφάνιση μου είχα πολλά κόμπλεξ. Ήταν ανόητα. Δε μου άρεσε το ένα, το άλλο. Δεν αισθανόμουν σίγουρη για τον εαυτό μου και αυτό έβγαινε. Παράλληλα, βέβαια έχω και ένα δεύτερο εαυτό, όπως όλοι, που είναι ακριβώς το αντίθετο. Έτσι ξαφνικά μπορεί να με έβλεπες με τρομερή αυτοπεποίθηση».

Πιστεύεις ότι μετρά η αυτοπεποίθηση στο φλερτ;
«Στο φλερτ είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είχα».

Σε τι δεν είχες;
«Στη δουλειά. Δεν αισθανόμουν στην εμφάνιση μου ότι ήμουν άσχημη. Μπορεί να κολλούσα σε κάτι, που δεν μου άρεσε και να παρέβλεπα τα υπόλοιπα θετικά. Γενικά, αυτό το έχω ως ελάττωμα».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese