Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Λασανά Ντιαρά, επιβεβαίωσε ότι ένα από τα θύματα του πολλαπλού τρομοκρατικού κτυπήματος από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ήταν η ξαδέλφη του Αστά Ντιακιτέ!

Θύμα των τρομοκρατών η ξαδέλφη του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή Λασανά Ντιαρά

Είναι αξιοσημείωτο ότι την ώρα της επίθεσης, ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν με το εθνόσημο της χώρας του, στο φιλικό κόντρα στη Γερμανία. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο διεθνής παίκτης ανέφερε: «Παρακολουθώντας τα δραματικά γεγονότα στο Παρίσι και στο Σεντ Ντενίς, άκουσα κι άλλα δυσάρεστα νέα την επομένη. Ο ξάδελφός μου, Αστά Ντιακιτέ, ήταν ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατών, μαζί με εκατοντάδες αθώους Γάλλους. Ήταν σαν μεγάλη αδελφή για μένα».

Ένας ακόμη διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, ενημέρωσε ότι η αδελφή του βρισκόταν μέσα στο θέατρο Μπατακλάν όταν οι τρομοκράτες εισέβαλαν και κατέστησαν όμηρους εκατοντάδες ανθρώπους. Στην περίπτωση του Γκριεζμάν, όμως, η αδελφή του κατάφερε να διαφύγει και να παραμείνει ζωντανή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese