Σας έχω γράψει πώς η υπόθεση αυτή δεν έχει σταματήσει να με απασχολεί από την πρώτη μέρα της. Και δε θα πάψω ν΄ ασχολούμαι μέχρι να μάθουμε όλοι τι πραγματικά συνέβη… Παράλληλα με τη δημοσιογραφική έρευνα πολλοί εθελοντές δίνουν τη δική τους μάχη για την αλήθεια. Όπως η Αγγελική. Μια γυναίκα που έχει φτιάξει σελίδα για τον Βαγγέλη και έχει βοηθήσει με τις πληροφορίες της τόσο τις αρχές αλλά και την οικογένεια του νεαρού.Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη σελίδα ο τύπος που βλέπετε είναι ο Στέλιος. Συμφοιτητής του άτυχου Βαγγέλη και ηθικός αυτουργός όλων των χυδαίων πράξεων που το παλικάρι από την Κρήτη βίωνε.

Η Αγγελική-η οποία δεν έχει καμιά σχέση με τη Νικολούλη-γράφει : «Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις μαρτυρίες αυτός είναι ο  Στελιος που έφτασε τον Βαγγελη στα όρια του…Υπήρχε κι άλλος Στέλιος (φιλος του βαγγελη) ομως δυστυχώς όπως εχω ξαναπεί αμαυρώθηκε άδικα απο πολλους εξαιτιας ενος στρατιωτικου χιτωνιου».

Αν όντως ισχύει η καταγγελία και πρόκειται για τον ηθικό αυτουργό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι αρχές έχουν βρεί την άκρη του νήματος. Μένει μόνο να προσωποποιηθούν από τη νέα ανακρίτρια οι κατηγορίες…

 

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese