Ο Αμερικανός αθλητής, που πριν μερικά χρόνια κατέρριψε κάθε ρεκόρ κατακτώντας 22…
ολυμπιακά μετάλλια (18 εκ των οποίων χρυσά) στην πισίνα, μίλησε στο “Sports Illustrated” για το… Γολγοθά που βίωσε από τη στιγμή που συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια έκανε τους πάντες να παραμιλούν, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ συγκλονίζει!

“Ήμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος όλες εκείνες τις ημέρες. Δεν ήθελα να είμαι πλέον ζωντανός!”, είπε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας: “Αισθάνθηκα ότι όλοι με είχαν εγκαταλείψει. Είχα κοντά μου την οικογένειά μου. Με τον πατέρα μου δεν ήμουν κοντά, όμως τώρα επικοινωνώ και πάλι. Πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να έχω τον πατέρα μου στη ζωή μου. Ποιο παιδί δεν το έχει ανάγκη”.

Μετά την σύλληψη του ακολούθησαν 45 μέρες σε κλινική απεξάρτησης. Αμέσως μετά ο Μάικ Φελπς έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση στους προσεχής Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Στο ίδιο περιοδικό μίλησε και ο προπονητής του, Φελπς, Μπομπ Μπάουμαν, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι εκέινο το διάστημα φοβόταν τα χειρότερα:

“Εκεί την περίοδο ζούσα με το φόβο ότι θα μου τηλεφωνήσουν για να μου πουν ότι κάτι συνέβη στον Μάικλ. Με τον τρόπο που λειτουργούσε, ειλικρινά πίστευα πως θα αυτοκτονούσε. Όχι με το να αφαιρέσει τη ζωή του εν ψυχρώ, αλλά να κάνει κάτι όπως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που θα τον οδηγούσε στο θάνατο”, είπε χαρακτηριστικά.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese