Διαβάστε την ανακοίνωση: “Για την επιτυχημένη του επιχειρηματική εμπειρία στο Λονδίνο με το… ” The life goddess” μίλησε στους νέους του ομίλου Ροταράκτ Θεσσαλονίκης ο Ν. Νυφούδης.

Ο συνδημιουργός του πρώτου ελληνικού παντοπωλείου – εστιατορίου στο Λονδίνο, που πρόσφατα απέκτησε και δεύτερο χώρο, διαδίδοντας ακόμη περισσότερο προϊόντα, γεύσεις αλλά και τη γαστρονομική μας κουλτούρα εστίασε στην ομιλία του για την ανάγκη της χώρας να στραφεί προς την εξωστρέφεια.

Απευθυνόμενος ο Νίκος Νυφούδης σε ένα άκρως νεανικό κοινό εστίασε στην ελπίδα ότι η νέα γενιά μπορεί να είναι αυτή που θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Αναπτύσσοντας τις εμπειρίες που αποκόμισε από το επιχειρηματικό του εγχείρημα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της καπιταλιστικής κρίσης και την υπερσυγκέντρωση πλούτου σε λίγους που έχει ως αποτέλεσμα οι κοινωνίες να ασφυκτιούν.

Όπως υποστήριξε ο Ν. Νυφούδης, η κρίση του καπιταλιστικού μοντέλου στην Ευρώπη και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι χρυσή ευκαιρία για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με βάση τη μεσαία τάξη ως κυρίαρχη παραγωγική τάξη της χώρας.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese