Το 2013 ο Μέρφι αποχωρίστηκε την “οικογένειά” του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κάμπινγκ στην εξοχή… Η οικογένεια Μπράουν έχασε τον Μέρφι στο δάσος και παρότι τον αναζήτησε αρκετό καιρό δεν κατάφερε να τον βρει. Αν αυτό είχε συμβεί σε έναν άνθρωπο θα ήταν σχεδόν αδύνατο να επιβιώσει χωρίς τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μια τεράστια δασική έκταση με αρπακτικά να παραμονεύουν και βαρύ χειμώνα. Ο Murphy προφανώς, είναι ένας επιζών!

Δύο χρόνια αργότερα, όπως αναφέρθηκε στον τύπο, ο Μέρφι γύρισε! Ο σκύλος της οικογένειας περιπλανούνταν σε δάση μήκους 30 χιλιομέτρων πριν γυρίσει στο σπίτι του και αφού βγήκε από τον “λαβύρινθο” των δασικών εκτάσεων.

Η αμφιβολία όλων ότι θα ήταν αυτός έφυγε, αφού όταν γύρισε στο σπίτι της οικογένειας Braun άμεσα μπήκε στο… κλίμα.

Η αγαπημένη κουβέρτα του σκύλου έγινε άμεσα στο αντικείμενο που τον απασχόλησε και κουλουριάστηκε σε αυτήν παίζοντας ακριβώς όπως και πριν. Όλες του οι αντιδράσεις ήταν ίδιες τόνισε η οικογένεια.

“Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι είναι αυτός. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μας βρήκε 2 χρόνια μετά. Ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει” τόνισε ο πατέρας της οικογένειας Braun φανερά χαρούμενος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese