Μια νεαρή γυναίκα φυλακίστηκε αφού πυροβόλησε την μητέρα της, και έστειλε… φωτογραφία με το άψυχο σώμα στον μπαμπά της ,ο οποίος ήταν έξω για ψώνια..

Η Rachel Χάτσον, 21, καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε 18 χρόνια φυλάκιση ,στο Chesapeake του Circuit Court στην Βιρτζίνια αφού ομολόγησε την ενοχή για τον φόνο και την χρήση όπλου.

Η δολοφονία της Σούζαν Λι Χάτσον, 58, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από δύο χρόνια.

Ο Χάτσον ήταν έξω για ψώνια εκμεταλλευόμενος τις εκπτώσεις,όταν συνέβη η τραγωδία. Ο Χάτσον ο προσπάθησε να καλέσει τη σύζυγό του ενώ ήταν έξω, αλλά η Rachel σήκωσε το τηλέφωνο.

Η Rachel παραδέχτηκε ό, τι είχε κάνει, και έστειλε στον πατέρα της μια τρομακτική φωτογραφία του πτώματος της μητέρας της.

Ο Χάτσον είπε στο δικαστήριο: “Τότε συνειδητοποίησα πως είναι αλήθεια.”

Η Hutson ήταν 19 ετών όταν σκότωσε την μητέρα της… Είχε αναλάβει την φροντίδα της από την ηλικία των εννέα, γιατί είχε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτη και νεφρική ανεπάρκεια.

Η Rachel είπε ότι θα σχεδίαζε να αυτοκτονήσει, αλλά αισθάνθηκε ένοχη όταν η μαμά της θα ανακάλυπτε το πτώμα της.

Όταν σημάδεψε με το όπλο τη μαμά της, εκείνη δεν το πήρε σοβαρά και της είπε ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα όταν ο πατέρας της γυρίσει στο σπίτι.

Ο Donald, ο πατέρας της Hutson, είπε ότι πριν από το φόνο ,είχε απαγορεύσει στην κόρη του να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή γιατί το δωμάτιό της ήταν ακατάστατο.