Τέλος δεν έχουν οι spicy και… shocking αποκαλύψεις για τον δεσμό που διατηρούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια ο σύζυγος της Γκουέν Στεφάνι με την νταντά!


Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δημοσίευμα του «Us Weekly» έβγαλε στη φόρα το απίστευτο σκάνδαλο,υποστηρίζοντας πως ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ «τα είχε» με την Μίντι Μαν κάτω από τη μύτη της 46χρονης συζύγου του, τονίζοντας πως το κέρατο έγινε γνωστό, όταν μια άλλη νταντά ανακάλυψε στο (οικογενειακό) iPad,γυμνές φώτο της νταντάς και ακατάλληλα μηνύματα που έστελνε με τον Ρόσντεϊλ, για να κανονίσουν πότε θα κάνουν sex.


Σημερινό δημοσίευμα του «Access Hollywood», βγάζει στη φόρα νέες λεπτομέρειες για τον παράνομο δεσμό, λέγοντας πως όταν η Γκουέν Στεφάνι μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον τρίτο γιο τους Απόλλο, ο 50χρονος ρόκερ τη άφησε μόνη για να πάει να κάνει sex με την νταντά.


Πηγή που επικαλείται το «Access Hollywood», αναφέρει πως ο Γκάβιν κάθε φορά που ήταν σε περιοδεία, ζητούσε από την νταντά να του φέρει τα τρία του παιδιά να τα δει, αλλά όταν εκείνα έπεφταν για ύπνο,έβρισκε την ευκαιρία να κάνει sex με την νταντά στο λεωφορείο της περιοδείας.


Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως η νταντά στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook της, ντυνόταν και συμπεριφερόταν ακριβώς όπως η Γκουέν Στεφάνι, μιμούμενη την σύζυγο του εραστή της.


«Αν η Γκουέν έτρωγε κάτι, ξεκινούσε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή αγόραζε μια νέα τσάντα», η Μίντι έκανε το ίδιο, καταλήγει η πηγή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese