απο το blogs.gossip-tv.gr
Μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να μην θεωρείται ιδιαίτερα φιλόξενο για το τηλεοπτικό κοινό μιας και συνεχίζει τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης ωστόσο το γεγονός αυτό ουδόλως πτοεί την ξανθιά παρουσιάστρια που κάνει σχέδια και για βραδινή εκπομπή! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από τον Alpha στα υπό εξέταση concepts του καναλιού για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου συγκαταλέγεται ένα βραδινό πρόγραμμα με celebrities ανάλογο με αυτό που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega και το περσινό «Ελλάδα σ” αγαπώ» που είδαμε με οικοδέσποινα την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Επικρατέστερη λοιπόν για το project – τα δικαιώματα του οποίου βέβαια δεν έχουν ακόμη αγοραστεί – είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που από την περσινή σεζόν επιθυμούσε διακαώς την παρουσία της και στην prime time του Alpha.

Όσον αφορά στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» τα πρόσωπα συνεχίζουν ως έχουν και οι προσπάθειες για άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής επικεντρώνονται στα ρεπορτάζ και στα πρόσωπα που θα βρίσκονται προσκεκλημένα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού τα Σαββατοκύριακα. Για πόσο καιρό ακόμη; Ίδωμεν…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese