Η εταιρία COGNITURN, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης και των νέων τεχνολογιών, παρουσιάζει το wordigs, ένα καινοτόμο, διαδραστικό εργαλείο για πρωτοποριακή online εκμάθηση & διδασκαλία αγγλικού λεξιλογίου.

 

Το wordigs δημιουργήθηκε σε συνεργασία με έμπειρους καθηγητές Αγγλικών και ειδικούς ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών.

Με πολλαπλές δυνατότητες όπως την εξάσκηση μέσω Quizzes πολλαπλών επιλογών, την παρουσίαση αναφορών προόδου και την ανταλλαγή εκπαιδευτικής ύλης, το wordigs καλύπτει καθημερινές μαθησιακές και εκπαιδευτικές ανάγκες αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για μαθητές, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και καθηγητές.

Το εργαλείο του wordigs περιλαμβάνει περισσότερες από 26.000 λέξεις, προτάσεις και όρους της αγγλικής γλώσσας, διαβαθμισμένες σε 10 επίπεδα διδασκαλίας (σύμφωνα με το Common European Framework) και σε ποικίλες Θεματικές Ενότητες, τόσο για ατομική εκμάθηση όσο και για εκμάθηση σε συνεργασία με τον καθηγητή.

Επιπλέον, η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται πιο ψυχαγωγική μέσω της λειτουργίας wordigs Online Gaming, καθώς όλοι οι χρήστες μπορούν να συναγωνιστούν σε real-time Quizzes αγγλικού λεξιλογίου με άλλους χρήστες του επιπέδου τους, κερδίζοντας πόντους και διακρίσεις.

http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2015/11/465733-e0.jpg

14 μέρες δωρεάν πλοήγηση!

Με την εγγραφή τους στο www.wordigs.com, όλοι οι χρήστες απολαμβάνουν 14 μέρες δωρεάν χρήσης, προκειμένου να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό εργαλείο και τις δυνατότητές του.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese