Ποιος είπε ότι η… τρέλα πάει μόνο στα βουνά; Τελικά πάει και στις πασαρέλες!

Αυτό μας απέδειξε η Cassi Van Den Dungen, η οποία έχει γίνει γνωστή από το Australian’s Next Top Model και ήδη έχει 9.000 followers στο Instagram.

H 23χρονη καλλονή λοιπόν έγινε έξαλλη με τους fans της γιατί δεν της έκαναν like σε μία φωτο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της.

Η Cassi Van Den Dungen ανέβασε την παρακάτω φωτο η οποία έγραφε: «Say yes to new adventures» (Πείτε ναι σε νέες περιπέτειες).

Γυρνώντας όμως από τις διακοπές της διαπίστωσε πως η φωτο της είχε μόνο… 14 Likes. Βλέπετε, είναι συνηθισμένη σε περισσότερα και δεν της άρεσε αυτό. Όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

Τι έκανε; Δημοσίευσε ξανά τη φωτο και έγραψε το εξής κείμενο: «Μετά από μία τέλεια εκδρομή που πήγα, επέστρεψε σπίτι και είδα ότι το post μου για τις νέες μου περιπέτειες έχει μόνο 14 likes. Το μικρότερο ποσό που έχω λάβει ποτέ στο Instagram. Πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά σοκαρισμένη εξαιτίας αυτού, διότι αυτό για εμένα, σημαίνει πως ή δεν αρέσει στον κόσμο να ζω εγώ νέες περιπέτειες ή δεν του αρέσουν γενικά οι νέες περιπέτειες. Όπως και να έχει, το μόνο που έχω να πω σε αυτούς που δεν τους άρεσε το post μου και δεν τους αρέσουν οι νέες περιπέτειες είναι πως είστε όλοι σιχαμένοι! Οι περιπέτειες έχουν πλάκα και θα απολαμβάνω τη κάθε μία ξεχωριστά. Σε αυτούς τους 14 που τους άρεσε το post …. WOOOW! Ζήστε καμιά περιπέτεια!»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese