Συνελήφθη προχθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της…
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 49χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβίαση περιορισμών διαμονής και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων και συνελήφθη ο 49χρονος, ο οποίος ήταν έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα των Χανίων και μετά την πάροδο της χορηγούμενης σε αυτόν πενθήμερης άδειας την 25.04.2014, δεν επέστρεψε ως όφειλε την οριζόμενη ημερομηνία στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δύο επιταγές χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για τις οποίες εξετάζεται η γνησιότητα τους.

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση της Υπηρεσίας, προέκυψε ότι σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ακόμη δύο καταδιωκτικές αποφάσεις, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese