Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής στο The Voice, το οποίο δεν…
θα προβληθεί αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Αντ1, μια και τα δικαιώματα τα έχει πλέον άλλη εταιρία. Έτσι, θα χρειαστεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση για το κόστος χρήσης του φορμάτ.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως το πρόβλημα της τηλεόρασης δεν είναι η έλλειψη ταλέντων, αλλά η δύσκολη οικονομική κατάσταση  που εμποδίζει τις εκπομπές να δουλέψουν με τα μέσα που έχουν.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Βλέπετε ας πούμε, οι απογευματινές εκπομπές γιατί  φαίνονται λίγο πιο μίζερες; Γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν πρωτογενές υλικό. Δεν έχουν τη δυνατότητα, γιατί δεν έχουν κάμερες, οπότε τι θα κάνουν; Θα παίξουν τι είπε ο Λιάγκας το πρωί, γι’ αυτό και μία τηλεκριτικός  είπε πως μία εκπομπή θα πρέπει να λέγεται “Λόγω Λιάγκα”. Υπάρχει μία ανακύκλωση γιατί υπάρχει φτώχια», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη: «Γιατί όλοι έγραφαν τα καλύτερα για το “Voice”; Δεν το λέω επειδή ήμουν εγώ,  γιατί εγώ είμαι και ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Έλεγαν τα καλύτερα γιατί ήταν ένα ακριβό show. Έκανε 150.000 ευρώ το επεισόδιο. Όταν  βάζεις λοιπόν λεφτά, έχεις καλό αποτέλεσμα. Όταν η μία εκπομπή κοστίζει 10.000 ευρώ το επεισόδιο τι μπορείς να κάνεις;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese