Η Μέριλ Στριπ είναι από τις ηθοποιούς που ουδέποτε αμφισβητήθηκε για το ταλέντο και τη δύναμή της να πετύχει. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι τώρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μερικές ώρες πριν ανέβασε μια φωτογραφία από τη νεαρή της ηλικία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και μοιάζει να κρύβει καλά τον πόνο της απόρριψης που είχε βιώσει μερικά λεπτά νωρίτερα. Ποιος την απέρριψε και γιατί η Μέριλ θεωρεί πως η συγκεκριμένη φωτογραφία αξίζει να δημοσιευτεί και να δώσει ένα καλό μάθημα σε όσους έχουν μάθει να κρίνουν με τόσο ρηχά κριτήρια;

Η απάντηση έρχεται από την ίδια:

«Αυτή είμαι εγώ κατά τη διάρκεια της επιστροφής μου στο σπίτι από μια οντισιόν για τον King Kong όπου με επέρριψαν διότι ήμουν πολύ άσχημη για να συμμετάσχω στο καστ. Η στιγμή αυτή ήταν ορόσημο για μένα. Αυτή η απάνθρωπη γνώμη σε δύο πράγματα θα μπορούσε να με οδηγήσει: είτε στο να εκτροχιαστώ από την πορεία μου και να εγκαταλείψω τα όνειρά μου να γίνω μία επιτυχημένη ηθοποιός, είτε στο να ανασυνταχθώ και να προσπαθήσω με όλο μου το είναι να πετύχω. Πήρα λοιπόν βαθιά ανάσα και είπα «λυπάμαι που είμαι τόσο άσχημη για εσάς αλλά η γνώμη σας είμαι μία μέσα σε έναν ολόκληρο ωκεανό απόψεων. Θα ψάξω να βρω μια πιο ευγενική παλίρροια». Σήμερα έχω 18 Βραβεία Academy».

Σημειώνεται ότι τον ρόλο για τον οποίο δοκιμάστηκε τότε η Μέριλ Στριπ, κέρδισε τελικά η Τζέσικα Λανγκ.

Το status – γροθιά της Μέριλ Στριπ στην παραγωγή του King Kong που την απέρριψε γιατί ήταν… πολύ άσχημη [εικόνα]

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με όλους εμάς να καταλήγουμε να αγαπάμε αυτή τη γυναίκα ακόμα περισσότερο, μιας και στα 66 της χρόνια μόνο έμπνευση θα μπορούσε να αποτελέσει για όλους μας.

Μπράβο της.

axtipitos-newsblog.rhcloud.comEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese