Το φθινόπωρο είναι στα… φόρτε του, ωστόσο ο καιρός είναι άστατος και κοντεύει να «τρελάνει» τον κόσμο. Μία κάνει κρύο και μία ζεστή, με το αιώνιο πρόβλημα όλων να είναι «τι στο καλό βάζω σήμερα;».

Στις γυναίκες, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερος προβληματισμός, μιας και το φθινόπωρο είναι η εποχή της αλλαγής και της δημιουργίας μιας νέας κατάστασης. Από την έλλειψη συντρόφου μέχρι το χάος στα καλσόν, αυτά είναι τα προβλήματα που οι γυναίκες καταλαβαίνουν καλύτερα.

Θέλετε έναν σύντροφο. Μπορεί αν είστε single να μην το ομολογείτε, αλλά σίγουρα θα επιθυμούσατε να περνάτε όμορφα φθινοπωρινά απογεύματα με κάποιον. Να κάνετε βόλτες, να πηγαίνετε σινεμά, να ζεσταίνεστε στην αγκαλιά του, αντί να κάθεστε μόνη στο σπίτι, όταν οι φίλες σας δουλεύουν ή είναι με τους συντρόφους τους.

Αχ, αυτά τα καλσόν… Στον κόσμο των καλσόν, οι τρύπες εμφανίζονται από το πουθενά την ώρα που βιάζεστε και πρέπει να το φορέσετε και να φύγετε, ενώ μπλέκονται μόνα τους μέσα στο συρτάρι (μπορεί να μην είστε και η πιο τακτική γυναίκα του πλανήτη, αλλά σίγουρα δεν τα μπλέκετε μόνη σας). Επίσης, ένα ακόμη πρόβλημα που προκύπτει με αυτά είναι το ότι δεν ξέρετε αν πρέπει να τα φορέσετε ή όχι.
Το δέρμα σας είναι ξηρό, αλλά όση κρέμα και να βάλετε, αυτό παραμένει στην πρότερή του κατάσταση.
Φεύγετε από το σπίτι με υπέροχα μαλλιά, ωστόσο αυτό δεν κρατάει για πολύ. Από τη μία μπορεί να υπάρχει υγρασία, η οποία τα φριζάρει, από την άλλη να φυσάει τόσο πολύ, με τον αέρα να τα ανακατεύει και να χαλάει τη φόρμα τους.

Οταν δεν κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο, δεν ξέρετε τι παπούτσια να βάλετε. Τα σανδάλια είναι απαγορευμένα και οι μπότες είναι υπερβολικές. Μοναδικοί σας «φίλοι» το φθινόπωρο είναι τα ankle boots και τα oxfords.
Σακάκι ή παλτό; Αυτό είναι και το βασικό δίλημμα πολλών. Με ένα και μόνο σακάκι μπορεί να κρυώσουν και με ένα παλτό μπορεί να σκάσουν. Επιπλέον, είναι κουραστικό να κουβαλάνε χίλια πράγματα μαζί τους. Και το δίλημμα παραμένει δίλημμα.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese