Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κτίριο της ΔΕΗ, επί της οδού Ακτής Δυμαίων, αφού οι σκηνές που… διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες σε καμία περίπτωση δε θυμίζουν 2015 και δεν τιμούν τον ελληνικό δημόσιο ιστό και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Αγανακτισμένοι πολίτες, που στοιβαχτήκαν σε πολύωρες ουρές ταλαιπωρίας περιμένοντας στα ταμεία για να προχωρήσουν σε διακανονισμό των απλήρωτων λογαριασμών τους, δεν άντεξαν άλλο την αναμ ονή και άρχισαν να φωνάζουν εντόνως.

Μάλιστα, λίγο αργότερα «μπούκαραν» και στο γραφείο του Διευθυντή, Γ. Καπερώνη, ο οποίος πίσω από την πόρτα είχε «τοποθετήσει» άνδρα ιδιωτικής φύλαξης του κτιρίου.

Τα παράπονα των πολιτών δικαιολογημένα, αφού όπως εξήγησαν στο PatrasTimes.gr, μετά τις εντολές διακοπής ρεύματος που εκδόθηκαν προσφάτως, εις βάρος ανήμπορων ανθρώπων, που ζουν υπό το βάρος της οικονομική&s igmaf; κρίσης που άλλοι δημιούργησαν, πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν για διακανονισμό των ωφελουμένων τους.

Δυστυχώς όμως, ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν, αφού το προσωπικό της Δημόσιας Επιχείρησης σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για να τους εξυπηρετήσει όλους, με αποτέλεσμα πολλοί εκ των καταναλ&ome ga;τών να περιμένουν όχι μόνο ώρες, αλλά και μέρες στις ουρές, με δεδομένο πως η λειτουργία των ταμείων σταματά σκανδαλωδώς περιέργως στις 12!

Αρκεί μία επίσκεψη στη ΔΕΗ για να διαπιστώσει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί. Από τις φωτογραφίες που σας παραθέτει το PatrasTimes.gr διαφαίνεται η «γύμνια» του κρατικού μηχανισμού και των επιχειρήσ εων κοινής ωφέλειας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese