Ξύλο με καδρόνια, μαχαιρώματα, τραυματίες και συλλήψεις, συνθέτουν το παζλ της βεντέτας δυο οικογενειών στο Αρχάνι της δυτικής Φθιώτιδας…

Δυο άτομα στο νοσοκομείο, ένας με τραύματα από μαχαίρι και ο άλλος με χτυπήματα από ξύλο και 3 άτομα στα κρατητήρια είναι ο απολογισμός της συμπλοκής των μελών δυο οικογενειών, που “σκοτώνονται” καιρό τώρα για τα βοσκοτόπια σε ορεινή περιοχή του Αρχανίου.

Όλα έγιναν χθες νωρίς το απόγευμα. Από τη μια πλευρά ήταν ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων, που οδηγούσε ένα κοπάδι με αγελάδες ελευθέρας βοσκής και από την άλλη πατέρας, μάνα, κόρη και γιος, επίσης κτηνοτρόφοι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το ζευγάρι με τις αγελάδες, η οικογένειά τους είχε στήσει καρτέρι και τους επιτέθηκαν με ξύλα.

Ο πατέρας της οικογένειας, 53 ετών, χτυπήθηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, από τον 48χρονο κτηνοτρόφο και μάλιστα εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ ο δράστης νοσηλεύεται και αυτός πιο ελαφρά χτυπημένος από την επίθεση με τα ξύλα.

Οι δυο γυναίκες, η κόρη και ο γιος συνελήφθησαν και κρατούνται, ενώ φρουρούνται και οι δυο τραυματίες στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο μαχαιρωμένος κτηνοτρόφος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese