Γράφει ο Κώστας Μανώλας
Σε διάφορες γειτονιές της αθήνας υπάρχουν ποδοσφαιρικά σωματεία που προωθούν το άθλημα και…
συμβάλουν τα μέγιστα στη διάδοση του αθλητισμού στην πόλη με σκοπό την καλλιέργεια και προαγωγή αρχών και αξιών για την ψυχική, πνευματική και σωματική ανάπτυξη, την ευεξία και υγεία των νέων με ποικίλες αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσα από αθλητικές ομάδες και ακαδημίες,

Ενα απο αυτά είναι ο  Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να προαχθεί ο αθλητισμός με τον καλύτερο τρόπο σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον υπό την επίβλεψη νέων ανθρώπων.
Το σωματείο στοχεύει ακόμα να γίνει πυρήνας προσέλκυσης και συνοχής της νεολαίας της ευρύτερης περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος τα τμήματα των ακαδημιών λαμβάνουνε μέρος στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ έπειτα απο την συγχώνευση που πραγματοποιήθηκε με το σωματείο της Ν.Ζωης.
Οι στόχοι που θέτει τόσο το Δ.Σ. όσο και το τεχνικό επιτελείο για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι υψηλοί και θα κάνουν τα πάντα η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε αθλητικό ήθος και πολιτισμό.
Το σωματείο είναι περήφανο για την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στα τμήματα της ακαδημίας του , με πολλές διακρίσεις των ομάδων.

Στόχος της ακαδημίας αλλά και όλου του συλλόγου είναι η στελέχωση της Α’ ομάδας με παιδιά από τα σπλάχνα του και η προώθηση της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού και της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό από τα πρώτα τους βήματα.

Για να γίνουν όλα αυτά στελέχη και συνεργάτες “θυσιάζουν” βέβαια αρκετό χρόνο άλλοι εκ των καθηκόντων τους και άλλοι, από ζήλο και αγάπη για την ομάδα.

Κι είναι αυτός ο ζήλος και οι θυσίες που οδήγησαν την ομάδα σε μια σειρά επιτυχιών και διακρίσεων όπως η κατάκτηση παιδικών πρωταθλημάτων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese