Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πάνος Λάμπρου παραμένει μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης παρά τη διάψευση του Νίκου Παρασκευόπουλου, δίνει με ανακοίνωσή το αρμόδιο υπουργείο.

Όπως…

 

επισημαίνεται, ο κ. Λάμπρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να κατονομάστηκε από τον Γιάννη Πανούση ως ένα από τα πρόσωπα που έχει σχέση με τρομοκράτες, «η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από 28/8/2015».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τα αναφερόμενα για την εργασιακή σχέση του κ. Π. Λάμπρου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζεται ότι η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από 28/8/2015.

Μετέχει όμως αμισθί σε ομάδα εργασίας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31/12/2015. Με την ιδιότητα αυτή, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Κοσμάτου, εγκρίθηκε  η μετάβαση του κ. Λάμπρου σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη (1/11/2015 – 3/11/2015) για δραστηριότητα που εμπίπτει στον παραπάνω σκοπό.»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese