Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπει κανείς στον δρόμο τον Αλ Πατσίνο να… τρέχει σαν πανικόβλητος. Κάτι τέτοιο συνέβη, όμως στη Νέα Υόρκη την περασμένη Κυριακή.

Ο θρυλικός ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στον «Νονό», αποθανατίστηκε από τους παπαράτσι να τρέχει για να ξεφύγει από έναν θαυμαστή, που τόλμησε να του ζητήσει ένα αυτόγραφο.

Ο 75χρονος ηθοποιός, ντυμένος στα μαύρα, δεν φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση, καθώς προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος από τους περαστικούς. Όταν, όμως, ο εν λόγω θαυμαστής τον πλησίασε, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Αλ Πατσίνο, άρχισε να τρέχει, μη δίνοντας σημασία στον ενθουσιασμένο θαυμαστή.

Ο Πατσίνο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο «China Doll», κάνοντας έτσι την επιστροφή του στο Broadway μετά από το 1969.

Οι κριτικές, μάλιστα, από το έργο είναι διθυραμβικές, καθώς συγκέντρωσε περίπου 1,1 εκατομμύρια δολάρια από μόλις έξι ανεπίσημες παραστάσεις, που προηγήθηκαν της πρεμιέρας.

Η υπόθεση, που αφορά «πολλά λεφτά, γρήγορα αεροπλάνα, μια νέα όμορφη γυναίκα και άλλα αντικείμενα πόθου», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese