Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με τις…
δημιουργίες του αφήνοντας άφωνους τους θεατές με τις χορογραφίες του. Σήμερα είναι 80 ετών, έχει κάνει ήδη τρεις γάμους και πηγαίνει για τον… τέταρτο!

Ο λόγος για τον Φώτη Μεταξόπουλο που δε δίστασε να αποκαλύψει σε καθημερινή εφημερίδα πως δεν θα έλεγε όχι και σ΄έναν τέταρτο γάμο!

«Την πρώτη μου σύζυγο, τη χορεύτρια Μαριάννα Δρίνη, που είναι η μητέρα του γιου μου του Πάνου, τη γνώρισα σε ένα μπαλέτο στην Αίγυπτο. Ήταν και παρτενέρ μου στις πρώτες εμφανίσεις μου στο «Ακροπόλ». Η δεύτερη σύζυγος μου, επίσης παρτενέρ στον χορό, Νάντια Φοντάνα, με την οποία δεν απέκτησα παιδιά, και η τρίτη μια μαθήτρια από τη σχολή, από την οποία απέκτησα έναν γιο, τον Κοσμά, 27 χρόνων, και μία κόρη, την Κατερίνα, 21 ετών. Ο Κοσμάς, που σπούδασε ΜΜΕ στο Πάντειο, ασχολείται τώρα με τον χορό ως δάσκαλος σε πέντε σχολές, δηλαδή ακολούθησε κι αυτός τα χνάρια μου, όπως και ο Πάνος. Η Κατερίνα σπουδάζει θεατρολογία και κάνει κι αυτή χορό. Να σας πω ακόμη ότι είμαι παππούς από τον Πάνο, που μου έκανε δύο εγγόνια, τον Αντώνη και τον Φώτη, τους οποίους επίσης θα δούμε στον χορό…» τόνισε με υπερηφάνεια ο Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ για τον επί 12 χρόνια δεσμό του με τη χορεύτρια και ηθοποιό Σοφία Τρανά δήλωσε:

«Ναι, και τώρα πάω για τον τέταρτο γάμο, αλλά το σκέφτομαι. Άλλωστε μικροί είμαστε ακόμη (γέλια)…»
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese