Μαζικό αποκλεισμό των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων…
διοργανώνουν σήμερα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Πάτρα.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στον απόηχο της αποκάλυψης ότι με εντολή της κεντρικής Διοίκησης σε επίπεδο περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ξεκινά «τσουνάμι» διακοπών στην παροχή ρεύματος για οφειλές.

Μόνο στην Πάτρα ο αριθμός των διακοπών σε πρώτο χρόνο υπολογίζεται στα 5.000 νοικοκυριά.

Ο αποκλεισμός του κτιρίου της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά και προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος.

Η φοροεπιδρομή τα χαράτσια  η περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και η αύξηση της  ανεργίας  που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των μνημονίων , της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα  Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.

ΑΡΚΕΤΑ  ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ  Εργαζόμενοι  – άνεργοι  –συνταξιούχοι,  νέοι και νέες, στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία Γεωργίου  στις 10:30 π.μ
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese