Για τη στήριξη και τη βοήθεια που δέχεται από τη σύντροφο του Έλενα Ράπτη μίλησε… μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας κατά τη συνέντευξη, που παραχώρησε στον Κυριάκο Μπογιατζή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. «Η Έλενα ξέρει τις αδυναμίες μου καλύτερα από τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Και σε αυτές τις αδυναμίες χρειάζεσαι τον άνθρωπο σου» σημείωσε και τόνισε πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει ως άνθρωπο. Μάλιστα, δε δίστασε μάλιστα να την ευχαριστήσει για αυτό δημόσια.

Για το αν της εκφράζει την αγάπη του, ανέφερε ότι εξαρτάται από τη στιγμή, όμως, όπως είπε, πριν γνωρίσει την Ε. Ράπτη δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός με τις σχέσεις του. Οι δηλώσεις αυτές του Λ. Γιώρκα έρχονται λίγες μέρες μετά από νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του με την όμορφη Θεσσαλονικιά πολιτικό.

Ερωτηθείς για το αν νιώθουν την ανάγκη να κρυφτούνε ώστε να μην βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών τόνισε: «Γιατί να κρυφτούμε; Δεν ντρεπόμαστε για κάτι που κάνουμε. Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που κάνουμε και έχουμε». «Δεν έχουμε θέμα να κρυφτούμε. Βλέπουμε στο εξωτερικό να βάζουνε σκουφιά και γυαλιά για να κρυφτούνε. Είναι τιμή μας που έρχονται και μας βλέπουν» τόνισε ο Κύπριος τραγουδιστής, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλευρό της Πέγκυ Ζήνα. Συμπλήρωσε ότι αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι τα μμε ασχολούνται μόνο με την προσωπική τους ζωή και όχι με τη δουλειά τους κι αυτό που κάνουνε. «Κάνουμε μία δουλειά κι είμαστε εκεί. Ιδιαίτερα η Έλενα, που έχει βοηθήσει πολύ αυτήν την πόλη» τόνισε και επεσήμανε ότι όλο αυτό είναι μέσα στη ζωή ενός δημόσιου προσώπου αλλά είναι δικό του θέμα πώς θα το διαχειριστεί.

Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Λούκα ΓιώρκαEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese