Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και κλοπή συνελήφθησαν στο Ηράκλειο της Κρήτης δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 33 χρονών.

Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε, μετά από στοιχεία που συγκέντρωσε η αρμόδια υπηρεσία…

 

της αστυνομίας, βρέθηκε στο σπίτι του 38χρονου και κατασχέθηκε μια συσκευασία καπνού βάρους 120 γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Επιπλέον, στην εν λόγω οικία βρισκόταν ο 33χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα ποδήλατο χρηματικής αξίας 250 ευρώ, ιδιοκτησίας 37χρονης, το οποίο, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, είχε κλαπεί. 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 33χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή. Το ποδήλατο αποδόθηκε στην 37χρονη. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese