Μία ακόμα συγκλονιστική υπόθεση θα φιλοξενήσει η εκπομπή «Tatiana Live»  αυτή τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την υπόθεση του 21χρονου που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιούλιο στη Λάρισα. Η Τατιάνα Στεφανίδου θα υποδεχτεί στο πλατό του Έψιλον τη μητέρα του θύματος.


Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου του 2015 επιστρέφοντας από τη δουλειά του, τα ίχνη του Ντανιέλ, 21 ετών, από την Αλβανία, που έμενε μόνιμα σε χωριό της Λάρισας, χάθηκαν. Κατά τις 2 το βράδυ ο πατέρας του τηλεφώνησε. Ο Ντανιέλ του είπε απλά στο τηλέφωνο ότι ήταν βόλτα και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Την επόμενη ημέρα, η μητέρα μαζί με τον άλλο ανήλικο γιο της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνιση.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου η μητέρα ενημερώθηκε από τις αρχές ότι ο 21χρονος εντοπίστηκε νεκρός περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό. Όπως αναφέρει φίλος του θύματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 21χρονου ήταν τραγικός. Αρχικά ο δράστης τον χτύπησε μάλλον με σίδερο στο κεφάλι, στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά του όργανα και έβαλε φωτιά στη σορό.

Για τη δολοφονία κατηγορείται ένας 40χρονος συντοπίτης του Ντανιέλ, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese