Πυρ και μανία έγινε ο ιδιοκτήτης μιας αγροτικής κατοικίας στα Δουκανέικα Αιγιαλείας, όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν ρημάξει το σπίτι και είχαν αρπάξει όλα τα μηχανήματα που είχε μέσα. Η οργή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη…

 

όταν είδε ότι έκλεψαν και το κυνηγετικό του όπλο κι έτσι έφτασε στο σημείο να… επικηρύξει τους δράστες με 1.000 ευρώ!

Ο άτυχος ιδιοκτήτης κινδυνεύει, εκτός από ζημιωμένος, να βρεθεί και κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού! Στην αγγελία του αναφέρει ότι δίνει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει οποιαδήποτε πληροφορία οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών, που έκλεψαν στις 31 Οκτωβρίου μεταξύ άλλων δυο αλυσοπρίονα, δυο χορτοκοπτικά, μια ηλεκτρική ψαλίδα, μια ραντιστική μηχανή εδάφους μαζί με το λάστιχο, μια γεννήτρια βενζίνης, μια ηλεκτροκόλληση και το μονόκαννο κυνηγετικό του όπλο.

*** Δύο μπαταρίες άρπαξαν άγνωστοι από τους  γεωργικούς ελκυστήρες που βρίσκονταν σε ένα εργοστάσιο κατεψυγμένων λαχανικών το οποίο δεν λειτουργεί πλέον, στην περιοχή Τραγανό της Ηλείας. Οι δράστες «ρούφηξαν» και το πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των τρακτέρ, ανεβάζοντας την συνολική αξία των κλοπιμαίων στα 5.000 ευρώ.

*** Φτερά έκαναν εννέα αιγοπροβάτα από τη στάνη ενός 49χρονου, που βρίσκεται μέσα στο χωράφι του στην περιοχή της Ανδραβίδας. Ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή των ζώων που η συνολική αξία τους φτάνει τα 1.800 ευρώ.
 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese