Την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητά η Ένωση Κεντρώων. Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού.

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε…

 

η ακόλουθη ανακοίνωση

«Οι καταγγελίες του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση έχουν μείζονα σημασία και αναφέρουν εκτός των άλλων ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για την εξόντωσή του από ανθρώπους του υποκόσμου αλλά και από κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διεπλέκοντο με την τρομοκρατία. Επειδή τυγχάνει να μην ζούμε στην Σικελία και στα μέσα του 19ου αιώνα όπου τέτοιες πράξεις αναλάμβανε η «Κόζα Νόστρα» και επειδή στις μέρες μας η δημοκρατία και η δικαιοσύνη λειτουργούν, εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές, οφείλει άμεσα να πάρει θέσει η Κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Η Ένωση Κεντρώων ζητά ευθύς αμέσως εξηγήσεις και καλεί τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού».

Σημειώνεται ότι αποκαλύψεις για πολιτικά παρασκήνια που λαμβάνουν διαστάσεις θρίλερ, κάνει μέσα από το νέο βιβλίο που συνέγραψε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης!

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου!  Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», αναφέρει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο οποίος επί της ουσίας καταγγέλλει ένα σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese