Μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας χαρακτηρίζει το Ποτάμι τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτης Γιάννη Πανούση περί σχεδίου εξόντωσής του.

«Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του Γ.Πανούση,…

 

που ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστούν μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας. Διαβάζοντας τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Πανούσης αναρωτιέσαι αν ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα ή σε χώρα που κάνουν κουμάντο μαφίες» σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Το Ποτάμι θωρεί αυτονόητη την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και καλεί «τον κ.Τσίπρα να πάρει θέση για όσα καταμαρτυρούνται και αφορούν τον ίδιο και στελέχη της κυβέρνησης του».

Σε σοβαρές καταγγελίες που αφορούν ακόμα και την ίδια του τη ζωή προχωρά μέσω της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Ο κ. Πανούσης αναφέρει ότι στο σχέδιο εμπλέκονται τόσο άνθρωποι του υποκόσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, όσο και πολιτικά πρόσωπα και κυβερνητικά στελέχη της αριστεράς.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese