Από έναν ψηλόλιγνο νεαρό μετατράπηκε στον γίγαντα της Μεγάλης Βρετανίας και πλέον ακολουθεί και καριέρα ηθοποιού.

Ο λόγος για τον Μάρτιν Φορντ ο οποίος εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στα 20 του χρόνια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κρίκετ, αποφάσισε να ξεκινήσει το γυμναστήριο.

Μιλώντας στο FEMAIL για τον τραυματισμό του εξηγεί ότι τον οδήγησε σε μεγάλη απώλεια βάρους με αποτέλεσμα να αρχίσει να νιώθει ράκος ψυχολογικά. Όπως εξηγεί όμως, ακριβώς αυτή η λεπτή του φιγούρα ήταν που τον έκανε να ξεκινήσει το γυμναστήριο.

«Όταν έφτασα στο πιο χαμηλό μου βάρος ήμουν αποφασισμένος να το αντιστρέψω και τότε ξεκίνησα να κάνω βάρη», λέει εξηγώντας ότι ο αρχικός του στόχος ήταν να κερδίσει το βάρος που είχε χάσει.

«Το έβαλα πολύ γρήγορα και αποφάσισα ότι αυτό ήταν κάτι που μπορούσα να κάνω. Ήταν μια υπέροχη ψυχολογική απελευθέρωση για εμένα, ένιωσα σα να επιτυγχάνω κάτι ξανά», λέει ο Μάρτιν που πλέον ζυγίζει 150 κιλά ενώ το ύψος τους ξεπερνάει τα 2 μέτρα.

Παράλληλα όμως με το γυμναστήριο πήγε στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασε αθλητικές επιστήμες, ενώ πήρε και μαθήματα διατροφής και personal training.

Με όλα αυτά για εφόδια, άνοιξε το δικό του γυμναστήριο και σήμερα είναι ένας από τους πιο διάσημους γυμναστές του Instagram με περισσότερους από 81.000 ακόλουθους.

Πλέον σκοπεύει απλά να διατηρήσει το μέγεθος και το σώμα που έφτιαξε ώστε να είναι και «αισθητικά ευχάριστος».

Μιλώντας για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί αποκαλύπτει επίσης ότι μπορεί να κάνει στην πρέσα το βάρος ενός Smat και άρσεις 350 κιλών. Η γυμναστική του γίνεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και διαρκεί γύρω στη μία ώρα.

Όσον αφορά στη διατροφή του, αυτή είναι ιδιαίτερα ακριβή και του κοστίζει πάνω από 350 ευρώ την εβδομάδα. «Τρώω κάθε μία ώρα, κοτόπουλο, ψάρι, ασπράδια αυγών, μαύρο ρύζι, πατάτες, πολλά λαχανικά και πίνω πολύ νερό», λέει ο 33χρονος που είναι πατέρας και ενός παιδιού.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese