Η Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Καρύστου σε συνεργασία με… τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα , υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Δήμου Καρύστου «ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ», διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 13 (Παρασκευή) και 14 (Σάββατο) Νοεμβρίου 2015 με γενικό θέμα:

«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διοργάνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου την Παρασκευή 13/11/2015, ώρες 11:00 έως 16:00 και το Σάββατο 14/11/2015, ώρες 11:00 έως 16:00.

Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 17:30.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για ραντεβού στο τηλέφωνο 22243-50115, ώρες 10:00 – 15:00.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese