Κουκουλοφόροι, μέλη της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στο χώρο του βιβλιοπωλείου Ιανός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Θόδωρου Πάγκαλου.

Οι…

 

αναρχικοί επιχείρησαν να διακόψουν την εκδήλωση κάτι από απετράπη από την αντίδραση των παραβρισκόμενων και η ομάδα των αναρχικών αναχώρησε από το χώρο της εκδήλωσης σε λίγα λεπτά.

Το πρωί της Παρασκευής ο Θόδωρος Πάγκαλος έγραψε στο Twitter: «Τι είναι αυτοί οι μεσήλικες «αναρχικοί» του Ρουβίκωνα που εδάρησαν από 5-6 νεολαίους του ΠΑΣΟΚ στη σκάλα του Ιανού και το βαλαν στα πόδια;»

Σε δεύτερη ανάρτηση έγραψε: «Πέταγαν αυγά στον αέρα τα οποία ελλείψει προοπτικής πέφταν στα κεφάλια τους. Να σταλούν τα Χριστούγεννα ως διασκεδαστές σε οίκους ευγηρίας».

Τι είναι αυτοί οι μεσήλικες «αναρχικοί» του Ρουβίκωνα που εδάρησαν από 5-6 νεολαίους του ΠΑΣΟΚ στη σκάλα του Ιανού και το βαλαν στα πόδια;

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) November 6, 2015

Πέταγαν αυγά στον αέρα τα οποία ελλείψει προοπτικής πέφταν στα κεφάλια τους. Να σταλούν τα Χριστούγεννα ως διασκεδαστές σε οίκους ευγηρίας

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) November 6, 2015English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese