Νέα επίθεση στην κυβέρνηση κάνει η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα κατά τη συγκέντρωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα…

 

και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου», αναφέρει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής  ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ανέφερε πως «η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, προστάτευσε τον κ. Κουμουτσάκο», συμπληρώνοντας όμως ότι «από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε σήμερα και όλες τις πτυχές, θα δούμε εάν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και προφανώς εννοώ στο θέμα των συλλήψεων και εκεί αφήνω ένα ερωτηματικό».

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese