Για λάσπη και συκοφαντίες κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν σήμερα στο πλευρό των Ελλήνων Ποντίων ενάντια…

 

στην ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι ενόχλησε τα ανδρείκελα του μνημονιακού τόξου.

Ένας νέος κύκλος λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύθηκε από όλο το βρώμικο κύκλωμα κομμάτων και καναλιών. Η αφορμή δόθηκε από την επίθεση κατά Κουμουτσάκου, με την οποία η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία απολύτως σχέση και από την πρώτη στιγμή καταδίκασε.

Έτσι, τα φώτα της επικαιρότητας έφυγαν από το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη και τη μνημονιακή λαίλαπα και στοχοποίησαν για χιλιοστή φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Όσα ψέμματα όμως και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσες «χρυσαυγειάδες» και να στήσουν τα κανάλια της διαπλοκής, θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον Αγώνα για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese