Τα κορίτσια αυτά δεν χρειάζονται πλούσιο γαμπρό! Οι Ελληνίδες τούτες κάνουν μεν καριέρα αλλά έχουν και ένα ισχυρό ή ακόμα και…
πλούσιο οικογενειακό περιβάλλον να τις στηρίζει.

Δεν την λες και φτωχή την οικογένεια της Ελεονώρας. Πρόκειται για μια λαμπρή ναυτική οικογένεια με ρίζες από την Κεφαλλονιά, που δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις με δικά τους καράβια, αλλά και με ναυτιλιακά γραφεία ναυλώσεων στον Πειραιά.

Η ίδια η Καινούργιου και ο αδερφός της φοίτησαν στο St Joseph στην Πεύκη, ενώ ο πατέρας τους είναι επιχειρηματίας. Πλέον, η Καινούργιου, μετά το χωρισμό της μένει σε ιδιόκτητο σπίτι της οικογένειάς της στην Κηφισιά.

Την Κατρίνα Τσάνταλη την μάθαμε καλύτερα από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Η Κατρίνα ανήκει στην γνωστή οικογένεια παραγωγής και πώλησης κρασιών και εργάζεται και η ίδια στην επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.

Καπετάνιος είναι ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου. Ο πατέρας της ηθοποιού, Διονύσης Οικονομάκος, είναι καπετάνιος, και ανήμερα της Παναγίας με την ηρωική του πράξη, είχε καταφέρει να βοηθήσει πρόσφυγες που τον είχαν ανάγκη. Για το λόγο αυτό, βραβεύτηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, την Ακαδημία Αθηνών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ως ένας από τους καπετάνιους που έχουν σώσει ζωές.

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου 1965. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρουδή, μίας εκ των πιο πετυχημένων γυναικών στο χώρο της διαφήμισης, οπότε το κομπόδεμά της το είχε το Ναταλάκι προτού μπει η ίδια στην τηλεόραση.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese